“Τα παιδιά της Ευρώπης, είναι παιδιά της Ελλάδας”

Published on: 3 Αυγούστου 2018

Filled Under: Σύρος

Views: 495

Tags: , ,

Με την πεποίθηση αυτή για τα εξαίρετα «γαλλάκια», ο κορυφαίος μαέστρος Francis Bardot ολοκλήρωσε και φέτος μαζί με τα 60 περίπου παιδιά της χορωδίας του, την κατασκηνωτική περίοδο στην Ποσειδωνία, δίνοντας ένα τελευταίο ρεσιτάλ «για τους κατοίκους της Ποσειδωνίας» όπως είπε, οι οποίοι εδώ και 30 χρόνια φιλοξενούν στο χωριό τους τα μικρά παιδιά από την Γαλλία.

Οι εξαίρετες παιδικές και νεανικές φωνούλες ήχησαν εκείνη τη Δευτέρα, μέσα σε ένα θολό τοπίο απ την κάπνα που είχε πνίξει και τη Σύρο, καθώς καίγονταν η Ανατολική Αττική, και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, με ισχυρό άνεμο και βαριά ατμόσφαιρα, απέδωσαν εξαιρετικά όπως πάντα, γνωστά γαλλικά τραγούδια και ύμνους.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Σεβ/τατος Επίσκοπός μας π.Πέτρος Στεφάνου, Αδελφές τους Ελέους, καθώς και κάτοικοι και επισκέπτες από την Ποσειδωνία.

Ο κ.Bardot ανανέωσε το ραντεβού του σε δύο χρόνια, ευχαριστώντας τον Σεβ/τατο Επίσκοπο για τη φιλοξενία στο Ποιμαντικό Κέντρο «Άγιος Παύλος» καθώς και τους κατοίκους της Ποσειδωνίας αλλά και όλης της Σύρου για την αγάπη τους.

 

Σ.Δ.

Comments are closed.