Συνάντηση Νοεμβρίου «Σχολείου Οικογένειας»

Published on: 31 Οκτωβρίου 2017

Filled Under: Σύρος

Views: 155

Tags:

Το Σχολείο Οικογένειας Σύρουτο οποίο στηρίζει και η Καθολική Επισκοπή Σύρου, συνεχίζει τις συναντήσεις του και καλεί και νέα μέλη στην όμορφη και εποικοδομητική παρέα του.

Όπως αναφέρει στο μήνυμα του ο Συντονιστής της συνάντησης π. Μελέτιος Ζαχαρόπουλος:

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου είναι ημέρα που το «Σχολείο Οικογένειας» ξανασυναντιέται για τον μήνα Νοέμβριο.

Στις 6 μ.μ., το Σάββατο 4/11, στην αίθουσα πίσω από την Εκκλησία τής Μεταμορφώσεως στην Ερμούπολη, θα εμβαθύνουμε, αυτή την φορά χρησιμοποιώντας βιωματικές ασκήσεις που βοηθούνε στην κατανόηση του κεντρικού θέματος αυτής της χρονιάς, το οποίο είναι η πορεία του ανθρώπου προς την ωριμότητα.

Πορευόμενοι προοδευτικά προς την συναισθηματική, ψυχολογική και πνευματική ωριμότητα, γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και συνεπώς καλύτεροι σύντροφοι και καλύτεροι γονείς. Συμβάλουμε στο κτίσιμο μιας καλύτερης κοινωνίας για μας και για τα παιδιά μας.

Καλό θα είναι να ενημερώνουμε και άλλους συνανθρώπους μας για την συλλογική μας αυτή προσπάθεια, εάν φυσικά εμείς οι ίδιοι αποκομίζουμε κάποιο όφελος από την συμμετοχή μας στο «Σχολείο Οικογένειας».

Οι ομάδες ψυχοθεραπείας θα γίνουν επίσης, όπως έχουν κανονιστεί από την προηγούμενη φορά:
Ομάδα Σαββάτου απόγευμα ώρα 4 μ.μ. – 6 μ.μ.
Ομάδα Κυριακής πρωί ώρα 11.30 πμ – 1.30 μ.μ.
Ομάδα Κυριακής απόγευμα 5 μ.μ. – 7 μ.μ.
Ομάδα Κυριακής απόγευμα 7.30 μ.μ. – 9.30 μ.μ.

Σας χαιρετώ όλους και εύχομαι συνάντηση σε όλους.

Με εκτίμηση
π. Μελέτιος”

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν μέλη του σχολείου και επίσης, όποιος θέλει να γίνει μέλος στην σελίδα του σχολείου στο Facebook: www.facebook.com/groups/654276478035403 προκειμένου να ενημερώνεται για τις μελλοντικές συναντήσεις.

Comments are closed.