Συνάντηση Νοεμβρίου «Σχολείου Οικογένειας»

Published on: 2 Νοεμβρίου 2018

Filled Under: Σύρος

Views: 380

Tags:

Το Σχολείο Οικογένειας Σύρουτο οποίο στηρίζει και η Καθολική Επισκοπή Σύρου, συνεχίζει τις συναντήσεις του και καλεί και νέα μέλη στην όμορφη και εποικοδομητική παρέα του.

Όπως αναφέρει στο μήνυμα του ο Συντονιστής της συνάντησης π. Μελέτιος Ζαχαρόπουλος:

“Φίλοι και φίλες,

Επικοινωνώ μαζί σας με σκοπό να ετοιμάσουμε την επόμενη συνάντησή μας.

Το πρώτο που θα ήθελα να σας πω είναι ότι κατ’ εξαίρεσιν, την φορά αυτή και μόνο, δηλαδή το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, η συνάντησή μας θα γίνει στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Σύρου – Ερμουπόλεως, αίθουσα Γιάννη Ρίτσου, στις 6.30 μ.μ. Ο λόγος είναι ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση από το σύνηθες, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη συνάντηση τού Νοεμβρίου θα γίνει από κοινού με την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Σύρου. 

Δεύτερον, το θέμα της συναντήσεως του Νοεμβρίου θα είναι : “Τοξικές σχέσεις εντός και εκτός οικογένειας” και ευρίσκεται μέσα στα πλαίσια του γενικού θέματος που έχουμε επιλέξει για την φετινή περίοδο που είναι “Πορεία προς την ωριμότητα.”

Εύχομαι λοιπόν σε όλες και όλους καλή συνέχεια σε όλα τα καλά που κάνετε στην καθημερινότητά σας, και καλή αντάμωση στις 3 Νοεμβρίου στον προαναφερθέντα χώρο, στις 6.30 μ.μ.

Φιλικά
π. Μελέτιος Ζαχαρόπουλος

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν μέλη του σχολείου και επίσης, όποιος θέλει να γίνει μέλος στην σελίδα του σχολείου στο Facebook: www.facebook.com/groups/654276478035403 προκειμένου να ενημερώνεται για τις μελλοντικές συναντήσεις.

 

Comments are closed.