Συνάντηση Μαΐου «Σχολείου Οικογένειας»

Published on: 4 Μαΐου 2017

Filled Under: Σύρος

Views: 708

Tags:

Το «Σχολείο Οικογένειας Σύρου», το οποίο στηρίζει και η Καθολική Επισκοπή Σύρου, συνεχίζει τις συναντήσεις του και καλεί και νέα μέλη στην όμορφη και εποικοδομητική παρέα του, το Σάββατο 6 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα της Μεταμορφώσεως στην Ερμούπολη.

Όπως αναφέρει στο μήνυμα:

Φίλοι και φίλες, Χριστός Ανέστη!

Σας υπενθυμίζουμε ότι η μηνιαία συνάντηση τού Σχολείου Οικογένειας θα είναι το Σάββατο 6 Μαΐου, στην αίθουσα του Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως, στις 7.30 μμ..

Στην προσεχή αυτή συνάντηση, στα πλαίσια του γενικού θέματος που είχαμε την φετινή χρονιά με αντικείμενο την αγάπη, θα προσεγγίσουμε το ακόμη πιο δύσκολο θέμα της «ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ-ΣΥΓΧΩΡΗΣΗΣ».

Πριν την προσέγγιση και επεξεργασία του θέματος «συγγνώμη-συγχώρηση», θα προβληθεί ένα πολύ ενδιαφέρον video, με τα αποτελέσματα μιας εβδομηκονταπενταετούς έρευνας σχετικά με το τι κάνει τους ανθρώπους ευτυχείς και υγιείς.

Συντονιστής της συνάντησης και της επεξεργασίας του θέματος θα είναι ο π. Μελέτιος Ζαχαρόπουλος, Οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής.

Για τους καινούργιους φίλους και φίλες που θα ήθελαν να έλθουν, οι συναντήσεις μας γίνονται στην αίθουσα τού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως στις 7.30 μμ.

Καλή συνάντηση, λοιπόν το Σάββατο 6 Μαΐου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν μέλη του σχολείου και επίσης, όποιος θέλει να γίνει μέλος στην σελίδα του σχολείου στο Facebook: www.facebook.com/groups/654276478035403 προκειμένου να ενημερώνεται για τις μελλοντικές συναντήσεις.

Comments are closed.