Συνάντηση Δεκεμβρίου «Σχολείου Οικογένειας»

Published on: 25 Νοεμβρίου 2018

Filled Under: Σύρος

Views: 387

Tags:

Το Σχολείο Οικογένειας Σύρουτο οποίο στηρίζει και η Καθολική Επισκοπή Σύρου, συνεχίζει τις συναντήσεις του και καλεί και νέα μέλη στην όμορφη και εποικοδομητική παρέα του.

Όπως αναφέρει στο μήνυμα του ο Συντονιστής της συνάντησης π. Μελέτιος Ζαχαρόπουλος:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Η συνάντησή μας τού μηνός Δεκεμβρίου πλησιάζει. 
Και πάλι στον συνηθισμένο τόπο που βρισκόμαστε κάθε μήνα, δηλαδή στην αίθουσα του Μητροπολιτικού Ναού τής Μεταμορφώσεως, θα έχουμε την χαρά να ξανασυναντηθούμε και να προσεγγίσουμε ένα θέμα που αφορά όλους μας ανεξαιρέτως.

Αυτό το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ., στο πλαίσιο τού γενικού θέματος της τρέχουσας περιόδου που είναι η πορεία μας προς την ωριμότητα, θα αρχίσουμε να προσεγγίζουμε το θέμα: Το δώρο της συγχώρεσης.

Οι πτυχές του θέματος είναι πάρα πολλές:
Οι δυσκολίες προς την συγχώρεση και τα εμπόδια, οι παρανοήσεις του τι είναι και τι δεν είναι η συγχώρεση, μύθοι και πραγματικότητες, πραγματική και ψεύτικη συγχώρεση, οι συνέπειες της μη συγχώρεσης, πως η συγχώρεση θεραπεύει την καρδιά μας, την ψυχή μας , αλλά και το σώμα μας, και άλλες πολλές πτυχές του θέματος, θα είναι τα αντικείμενα που θα προσεγγίσουμε το προσεχές Σάββατο.

Ίσως υπάρχουν συνάνθρωποί μας και οι οικογένειές τους που θα βοηθηθούν αν τους δοθεί η ευκαιρία να μάθουν κάποια περισσότερα πράγματα για τις ανθρώπινες σχέσεις. Ας τους δώσουμε αυτή την ευκαιρία με το να τους ενημερώσουμε και να τους παροτρύνουμε να έλθουν και αυτοί στο Σχολείο μας.

Σας εύχομαι καλή συνάντηση το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα τού Ναού τής Μεταμορφώσεως Ερμουπόλεως.

Φιλικά
π. Μελέτιος Ζαχαρόπουλος

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν μέλη του σχολείου και επίσης, όποιος θέλει να γίνει μέλος στην σελίδα του σχολείου στο Facebook: www.facebook.com/groups/654276478035403 προκειμένου να ενημερώνεται για τις μελλοντικές συναντήσεις.

Comments are closed.