Στη Σίφνο και στη Μήλο ο Επίσκοπος μας π. Πέτρος Στεφάνου

Published on: 7 Μαΐου 2016

Filled Under: Εσωτερικές Ειδήσεις

Views: 984

Tags: ,

στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στον Αδάμαντα Μήλου

Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία τέλεσαν την Τρίτη του Πάσχα 3 Μαίου στις 6 το απόγευμα, ο Σεβ/τατος Επίσκοπος μας π. Πέτρος Στεφάνου, μαζί με το Γενικό Βικάριο της Επισκοπής π.Αντώνιο Βουτσίνο και τον π. Claudiu Lucian στον Ιερό Ναό Αγ. Αντωνίου στη Σίφνο. Με μεγάλη χαρά οι καθολικοί κάτοικοι της Σίφνου υποδέχτηκαν τον Επίσκοπο και τους ιερείς, ενώ αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβ/τατος Επίσκοπός μας, αντάλλαξε ευχές με την καθολική κοινότητα και συζήτησε με τους πιστούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της έλλειψης μόνιμου ιερέα.

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 4 Μαϊου στις 6 το απόγευμα, ο Σεβ/τατος π. Πέτρος Στεφάνου, με συλλειτουργούς τον π. Αντώνιο και π. Claudiu, τέλεσε Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στον Αδάμαντα Μήλου.

Στη Θεία Λειτουργία παρευρέθη και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Αδάμαντα κ. Βασίλης Παπικινός, ο οποίος με ιδιαίτερο ζήλο, φροντίζει τον ναό και τον περιβάλλοντα χώρο.

Και εδώ αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία ο Επίσκοπος με τους δύο ιερείς αντάλλαξαν ευχές με την καθολική κοινότητα και είχαν εκτενή συνομιλία με τους παρευρισκόμενους.

Σ.Δ.

SIFNOS-(1)

στον Ιερό Ναό Αγ. Αντωνίου στη Σίφνο

Comments are closed.