Συνάντηση Νοεμβρίου «Σχολείου Οικογένειας»

Published on: 6 Νοεμβρίου 2015

Filled Under: Σύρος

Views: 611

Tags:

Όπως πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει ο Σεβ/τατος Επίσκοπός μας π. Πέτρος Στεφάνου:

«Μέσα στα πλαίσια, όχι μόνο της κοινής συνύπαρξης των δύο Εκκλησιών μας στην Σύρο μας, αλλά και της αρμονικής και υποδειγματικής συνεργασίας και προσέγγισης μεταξύ μας που ήδη μεν υπάρχει, αλλά και που επιθυμία μας είναι να επιδιώκουμε συνεχώς να γίνεται όλο και πιο αδελφική, πιο βαθειά και πιο ζεστή, σύμφωνα με την επιθυμία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού «ίνα πάντες εν ώσι», αποφασίσαμε, σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κύριο Δωρόθεο Β”, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό και την πρόοδο των χριστιανών μας και των οικογενειών της τοπικής μας κοινωνίας, την οποία και οι δύο Εκκλησίες υπηρετούμε. Πολλοί από τους χριστιανούς μας, ως γνωστόν, συμμετέχουν ήδη τακτικά στις εργασίες τού «Σχολείου Οικογένειας» με πολύ θετικά αποτελέσματα γι’ αυτούς και για τις οικογένειές τους.

Σας προτρέπουμε, λοιπόν ενθέρμως, να αξιοποιήσετε όσον το δυνατόν περισσότεροι, την λειτουργία και τις υπηρεσίες που προσφέρει το «Σχολείο Οικογένειας» της Αδελφής Ορθόδοξης Εκκλησίας, συμμετέχοντας ενεργά στις συνάξεις που γίνονται κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα στην αίθουσα τού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως».

Βάσει των προαναφερομένων λόγων του Σεβ/τατου Επισκόπου μας, λάβαμε την πρόσκληση από τον π. Μελέτιο Ζαχαρόπουλο και προτρέπουμε όσους πιστούς το επιθυμούν να συμμετέχουν στη συνάντηση Νοεμβρίου του «Σχολείου Οικογένειας» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Μεταμόρφωσης:

το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και με νέα ώρα συνάντησης στις 18:00

Το θέμα που θα αναλυθεί είναι:

«Ο πόνος και η δυστυχία στα άτομα και στην οικογένεια. Είναι αναπόφευκτα; Πως δημιουργούνται; Μπορούμε να απαλλαγούμε από τον πόνο και την δυστυχία;»

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν μέλη του σχολείου και επίσης, όποιος θέλει να γίνει μέλος στην σελίδα του σχολείου στο Facebook: www.facebook.com/groups/654276478035403 προκειμένου να ενημερώνεται για τις μελλοντικές συναντήσεις.

Comments are closed.