Συνάντηση Ιανουαρίου «Σχολείου Οικογένειας»

Published on: 6 Ιανουαρίου 2016

Filled Under: Σύρος

Views: 834

Tags:

Μπαίνοντας δυναμικά στο νέο χρόνο, το Σχολείο Οικογένειας Σύρου, το οποίο υποστηρίζει και η Καθολική μας Επισκοπή, συνεχίζει τις συναντήσεις του και καλεί και νέα μέλη στην όμορφη και εποικοδομητική παρέα του.

Η πρώτη συνάντηση για το 2016 θα πραγματοποιηθεί ως συνήθως στην αίθουσα του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ερμούπολη, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και ώρα 18:00.

Θα συνεχιστεί η κουβέντα στο θέμα:
«Ο πόνος και η δυστυχία στα άτομα και στην οικογένεια. Είναι αναπόφευκτα; Πως δημιουργούνται; Μπορούμε να απαλλαγούμε από τον πόνο και την δυστυχία;»

Γονείς, σύζυγοι, νέοι και νέες που ετοιμάζονται να κάνουν οικογένεια, ας εκμεταλλευτούν αυτές τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται, ώστε να επωφεληθούν ψυχικά και να βάλουν γερά θεμέλια στην οικογένειά τους. Ο θεσμός της οικογένειας, βάλλεται από παντού. Όσοι πιστεύουν σ αυτό το θεσμό ας τον υποστηρίξουν με κάθε τρόπο.

Να υπενθυμίσουμε για όποιον ενδιαφέρεται, ότι μπορεί να πληροφορηθεί περισσότερα για το «Σχολείο της Οικογένειας» από την επιστολή του Σεβ/τατου Επισκόπου μας π. Πέτρου Στεφάνου την οποία μπορεί να διαβάσει εδώ

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν μέλη του σχολείου και επίσης, όποιος θέλει να γίνει μέλος στην σελίδα του σχολείου στο Facebook: www.facebook.com/groups/654276478035403 προκειμένου να ενημερώνεται για τις μελλοντικές συναντήσεις.

Comments are closed.