Συνάντηση Φεβρουαρίου «Σχολείου Οικογένειας»

Published on: 28 Ιανουαρίου 2017

Filled Under: Σύρος

Views: 394

Tags:

Το «Σχολείο Οικογένειας Σύρου», το οποίο στηρίζει και η Καθολική Επισκοπή Σύρου, συνεχίζει τις συναντήσεις του και καλεί και νέα μέλη στην όμορφη και εποικοδομητική παρέα του, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα της Μεταμορφώσεως στην Ερμούπολη.

Όπως αναφέρει στο μήνυμα του ο Συντονιστής της συνάντησης π. Μελέτιος Ζαχαρόπουλος:

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Όπως ήδη γνωρίζετε, η προσεχής συνάντηση μας, έχει ορισθεί για το πρώτο Σάββατο τού μήνα, 4 Φεβρουαρίου.
Στην συνάντηση αυτή θα συνεχίσουμε να εξερευνούμε διεξοδικά το τεράστιο θέμα τής ΑΓΑΠΗΣ.

Όπως σας είχα ήδη ενημερώσει, στην συνάντηση αυτή θα λάβει μέρος και ο καθηγητής και συγγραφέας κ. Ηλίας Λιαμής.

Ο γνωστός μας συνεργάτης από τα παλιά κ. Λεωνίδας Κωλέττης, Ψυχολόγος, Οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής, ο οποίος επίσης θα βρίσκεται μαζί μας, θα παρουσιάσει το βιβλίο τού κ. Ηλία Λιαμή: “ΔΥΟ ΣΤΑΛΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ” Το βιβλίο αυτό διαπραγματεύεται όλα αυτά τα θέματα που μας απασχολούν στο ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Μετά την παρουσίαση τού βιβλίου θα γίνει διάλογος τού κοινού με τους ομιλητές.

Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα, πλούσια και ωφέλιμη συνάντηση, χάρη στην παρουσία και την εμπειρία τών δύο προαναφερθέντων συναδέλφων. Σημειωτέον ότι ο κ. Ηλίας Λιαμής, εκτός από συγγραφέας, έχει και μιά μακρόχρονη εμπειρία με τα παιδιά, αφενός μεν ως γονιός ο ίδιος, αφετέρου δε ως εκπαιδευτικός, δεδομένου ότι είναι καθηγητής θεολόγος και μουσικός στην ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ ” Αθηνών.

Ενημερώνω αυτούς που για πρώτη φορά θα ήθελαν να έλθουν και να ενωθούν στην συντροφιά τού ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, οτι οι συναντήσεις μας γίνονται στην αίθουσα τού Μητροπολιτικού Ναού τής Μεταμορφώσεως, στις 6 μμ.

Καλή συνάντηση, λοιπόν το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 6 μμ.

π. Μελέτιος”

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν μέλη του σχολείου και επίσης, όποιος θέλει να γίνει μέλος στην σελίδα του σχολείου στο Facebook: www.facebook.com/groups/654276478035403 προκειμένου να ενημερώνεται για τις μελλοντικές συναντήσεις.

Comments are closed.