Συνάντηση Δεκεμβρίου «Σχολείου Οικογένειας»

Published on: 30 Νοεμβρίου 2015

Filled Under: Σύρος

Views: 648

Tags:

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα του Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως στην Ερμούπολη, θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία συνάντηση του «Σχολείου της Οικογένειας».

Είχαμε αρχίσει να επεξεργαζόμαστε το θέμα:

«Ο πόνος και η δυστυχία στα άτομα και στην οικογένεια. Είναι αναπόφευκτα; Πως δημιουργούνται; Μπορούμε να απαλλαγούμε από τον πόνο και την δυστυχία;»

Λόγω της σπουδαιότητας και της ευρύτητας του θέματος, θα παραμείνουμε και θα ασχοληθούμε με το ίδιο θέμα του πόνου και της δυστυχίας, προσπαθώντας να το φωτίσουμε και να το διερευνήσουμε όσο το δυνατόν βαθύτερα και εκτενέστερα.

Να υπενθυμίσουμε για όποιον ενδιαφέρεται, ότι μπορεί να πληροφορηθεί περισσότερα για το «Σχολείο της Οικογένειας» από την επιστολή του Σεβ/τατου Επισκόπου μας π. Πέτρου Στεφάνου την οποία μπορεί να διαβάσει εδώ

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν μέλη του σχολείου και επίσης, όποιος θέλει να γίνει μέλος στην σελίδα του σχολείου στο Facebook: www.facebook.com/groups/654276478035403 προκειμένου να ενημερώνεται για τις μελλοντικές συναντήσεις.

Comments are closed.