Συγχαρητήρια Επιστολή της Πανσυριανής Επιτροπής Νεολαίας για τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων

Published on: 7 Σεπτεμβρίου 2015

Filled Under: Σύρος

Views: 693

Tags: ,

Αγαπητοί μας φίλοι, νέοι και νέες,

Συμμεριζόμενοι την μεγάλη σας χαρά, καθώς και τη χαρά των οικογενειών σας, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την Εισαγωγή σας σε Ανώτατες και Ανώτερες σχολές, θέλουμε να σας εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας γι’ αυτά, αλλά και για την προσπάθεια, τη συνέπεια και τον κόπο που καταβάλατε όλο αυτό το χρονικό διάστημα προετοιμασίας σας.

Ως εμψυχωτές, συνοδοιπόροι και φίλοι σας, γνωρίζουμε πολύ καλά τις στερήσεις που χρειάστηκαν να κάνετε, την πίεση που αισθανόσασταν, τις αμφιβολίες και την μεγάλη ανησυχία που φωλιάζει πάντοτε στην καρδιά.

Όμως, γνωρίζουμε και το συναίσθημα πληρότητας και ικανοποίησης που μπορεί να γεμίσει τις καρδιές και τη ζωή σας. Κι αυτό το συναίσθημα δεν μπορεί παρά να προέρχεται από τον Κύριο μας και Πατέρα μας !!!

Γι’ αυτό, σας συμβουλεύουμε και πάλι, όπως κάθε φορά, μένοντας δίπλα σας: «Μην κοιτάζετε το μέλλον με φόβο, αλλά να συνεχίζετε να κρατάτε ανοιχτές τις καρδιές σας, ώστε να δέχεστε τη χάρη του και το φώς του». Το μέλλον εξαρτάται και από το πώς θα ξέρετε να ζείτε τα πολύτιμα χρόνια της ζωής. Και δεν υπάρχουν δυσκολίες ή δοκιμασίες που να μας φοβίζουν, αν παραμένουμε ενωμένοι με τον Θεό, όπως οι κληματόβεργες είναι ενωμένες στο κλήμα, αν δεν χάσουμε τη φιλία μαζί του, εάν του κάνουμε χώρο στη ζωή μας.

Σας προτρέπουμε, λοιπόν, να μην χάσουμε την επαφή μας, αλλά να συνεχιστεί η επικοινωνία σας με την ΕΚΝΕ και τις δραστηριότητες της, να συνεχίσουμε μαζί την πορεία πίστης μας. Γι αυτό, θα μπορούσατε να μας στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τη νέα σας διεύθυνση στην πόλη που θα βρίσκεστε στο mail μας: [email protected] είτε στο Ekne Syrou (προφίλ Fb)

Εκ μέρους της Πανσυριανής Επιτροπής για την ποιμαντική της Νεολαίας αλλά και όλων των εμψυχωτών σας, σας ευχόμαστε:
“Καλή σταδιοδρομία και καλό ξεκίνημα στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά σας”

Γραμματεία ΠΕΝ

Comments are closed.