Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Ιωβηλαίου Έτους Μαΐου – Ιουνίου 2016

Published on: 28 Απριλίου 2016

Filled Under: Σύρος

Views: 627

Tags:

* Κάθε Τετάρτη, ο Σεβασμιότατος Φραγκίσκος, πρώην Επίσκοπός μας, θα τελεί τη θεία Λειτουργία στη Φανερωμένη. Μισή ώρα πριν τη θεία Λει-τουργία θα βρίσκεται στη διάθεση των προσκυνητών για το Μυστήριο της Συμφιλίωσης (Εξομολογήσεις).

* Κάθε Παρασκευή, ο Σεβασμιότατος Φραγκίσκος θα βρίσκεται στη Φανερωμένη από τις 7.00 έως 8.00 μ.μ. για Πνευματική Καθοδήγηση και Εξομολογήσεις.

* Κάθε Παρασκευή, στον καθεδρικό μας ναό στην Άνω Σύρο, Άγιο Γεώργιο θα τελείται Θεία λειτουργία για τους Προσκυνητές και θα βρίσκεται εξομολόγος στη διάθεση των για το Μυστήριο της Συμφιλίωσης (Εξομολογήσεις).

ΜΑΪΟΣ

5 – ΜΑΪΟΥ – 8 μ.μ.: Προσευχή για τις Κλήσεις στην Ιερατική και Μοναχική ζωή, στον Ι. Ν. Αμιάντου Συλλή-ψεως στη ΒΑΡΗ, με ομιλία του Εφημερίου για την Ευσπλαχνία.

11 – ΜΑΪΟΥ – 7 μ.μ.: Προσκύνημα Ενορίας Φοίνικα στον Καθε-δρικό Ναό στην Άνω Σύρο και Πέρασμα Αγίας Θύρας. Έναρξη από το Πάνω Τέρμα.

18 ΜΑΪΟΥ – 7 μ.μ.: Προσκύνημα Ενορίας Ποσειδωνίας στον Καθεδρικό Ναό στην Άνω Σύρο και Πέρασμα Αγίας Θύρας. Έναρξη από το Πάνω Τέρμα.

ΙΟΥΝΙΟΣ

1 ΙΟΥΝΙΟΥ – 7 μ.μ.: Προσκύνημα Ενοριών ΠΙΣΚΟΠΕΙΟΥ, ΚΙΝΙΟΥ, ΔΑΝΑΚΟΥ στον Καθεδρικό Ναό στην Άνω Σύρο και Πέρασμα Αγίας Θύρας. Έναρξη από το Πάνω Τέρμα.

2 – ΙΟΥΝΙΟΥ – 8 μ.μ.: Προσευχή για τις Κλήσεις στην Ιερατική και Μοναχική ζωή, στον Ι. Ν. Αγίου Πέτρου στη ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, με ομιλία του Εφημερίου για την Ευσπλαχνία.

26 ΙΟΥΝΙΟΥ – 7 μ.μ.: ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΑ ΑΓΙΑΣ ΔΩΡΕΑΣ
Θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο, στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, στην Ερμούπολη και στις 8.00 μ.μ. περίπου θα ξεκινήσει η περιφορά της Αγίας Δωρεάς.

Comments are closed.