Πανσυριανό Προσκύνημα στον Ι.Ν. Παναγίας της Φανερωμένης για το πέρασμα της Αγίας Θύρας της Ευσπλαχνίας

Ο Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών Σύρου στο πλαίσιο του Έκτακτου Ιωβηλαίου Έτους «Της Ευσπλαχνίας του Θεού», το οποίο προκήρυξε ο Πάπας Φραγκίσκος από τις 8-12-2015 έως τις 20-11-2016, οργανώνει Πανσυριανό Προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης για το πέρασμα της Αγίας Θύρας της Ευσπλαχνίας.

Το Προσκύνημα θα πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου 2016, ημέρα Τετάρτη, ως εξής:

Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση των πιστών στη συμβολή του κεντρικού δρόμου των Χρούσσων και του δρόμου προς το Ναό της Φανερωμένης (Αρχή των *Στάσεων* του Δρόμου του Σταυρού), λιτανεία προς το Ναό και Πέρασμα της Αγίας Θύρας. Θα ακολουθήσει στο Ναό η τέλεση Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, προεξάρχοντος του Επισκόπου μας π. Πέτρου Στεφάνου. Στη διάθεση των προσκυνητών θα βρίσκονται Ιερείς για το Μυστήριο της Συμφιλίωσης (Εξομολογήσεις).

Καλούμε τους Συριανούς Πιστούς και όλους όσοι θα παραθερίζουν στο Νησί μας, ιδιαιτέρως τους συμπατριώτες μας Συριανούς, να συμμετάσχουν στο Πανσυριανό Προσκύνημα και όλοι μαζί πάνω στο Λόφο της Φανερωμένης να περάσουμε την Αγία Θύρα της Ευσπλαχνίας, που όποιος τη διαβεί θα έχει την εμπειρία της Αγάπης του Θεού που παρηγορεί, που συγχωρεί και χαρίζει ελπίδα.

Από το Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών Σύρου

Comments are closed.