Πανήγυρη στη Παναγία Βρυσιώτισσα στην Τήνο

Published on: 17 Απριλίου 2015

Filled Under: Εσωτερικές Ειδήσεις

Views: 1543

Tags: ,

Η Καθολική Εκκλησία Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου σας προσκαλεί στη Μεγάλη Πανήγυρη του Θεομητορικού Προσκυνήματος της Παναγίας της Βρυσιώτισσας στην Τήνο.

Σάββατο 2 Μαΐου:   Στις 8 μ.μ. θα ψαλθεί Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ενοριακό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον οικισμό Ταραμπάδο.

Κυριακή 3 Μαΐου:  Στις 9 π.μ. θα ξεκινήσει η λιτανευτική μεταφορά της ιστορικής εικόνας της Παναγίας Βρυσιώτισσας από τον ενοριακό ναό του Ταραμπάδου στο Βρυσί.

Στις 10:30 π.μ. θα τελεσθεί στο Βρυσί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιότατο Επίσκοπο Σύρου-Θήρας και Αποστολικό Τοποτηρητή της Καθολικής Επισκοπής Κρήτης, π. ΠΕΤΡΟ συλλειτουργούντων του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου π. ΝΙΚΟΛΑΟΥ και του Ιερού Κλήρου Τήνου.

Τόσο στη λιτανευτική μεταφορά της ιστορικής Εικόνας της Παναγίας από τον Ταραμπάδο στο βρυσί όσο και στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θ. Λειτουργία, θα συμμετέχουν και οι νέοι και νέες που θα λάβουν μέρος στην Πανελλήνια Συνάντηση Καθολικής Νεολαίας Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στην Τήνο από 30 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2015.

Στο τέλος της ιεροτελεστίας θα γίνει η ευλογία των οδηγών και των πάσης φύσεως οχημάτων, που θα ευρίσκονται σταθμευμένα στους χώρους στάθμευσης του Προσκυνήματος και στους γύρω δρόμους.

BRYSIWTISSA_THNOS2

Comments are closed.