Οδοιπορικό αγάπης στα ιδρύματα της Σύρου 2014

Published on: 26 Δεκεμβρίου 2014

Filled Under: Σύρος

Views: 1082

Tags: ,

Οδοιπορικό αγάπης πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στα τρία γηροκομεία, Γηροκομείο των Αδελφών του Ελέους, το Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονος και το Γηροκομείο του Αγίου Ιωάννου Ταλάντων, καθώς και στο νοσοκομείο της Σύρου, πραγματοποίησαν οι Ιεράρχες των Εκκλησιών του νησιού, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δωρόθεος Β΄, και ο Καθολικός Μητροπολίτης, κ.κ Πέτρος Στεφάνου.

Τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, όσο και ο Καθολικός Επίσκοπος μοίρασαν ευχές και δώρα στους ηλικιωμένους, ενώ ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στους νοσηλευόμενους του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι στο χώρο του νοσοκομείου τους Ιεράρχες των τοπικών Εκκλησιών συνόδευσε ο διοικητής, Ιωάννης Πετράκης.

Μετά την ολοκλήρωση του οδοιπορικού αγάπης, ευχόμενοι στους εργαζομένους, τους περιθαλπομένους και νοσηλευομένους σ’ αυτά καί προσφέροντες ευλογίες και γλυκίσματα, οι Σεβασμιώτατοι, σημείωσαν μεταξύ άλλων ότι κατά την επίσκεψή τους στους παραπάνω χώρους εισέπραξαν πολύ αγάπη και τρυφερότητα, δίνοντας συγχαρητήρια στην αξιέπαινη προσπάθεια των ιατρών, των νοσηλευτών και των εργαζομένων σ’ αυτά, τους οποίους ευχαρίστησαν για τη θυσιαστική προσφορά τους.

Πηγή: syrostoday.gr

Comments are closed.