Όαση ζωής στην έρημο της καθημερινότητας στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στην Ερμούπολη

Published on: 18 Φεβρουαρίου 2018

Filled Under: Σύρος

Views: 463

Tags: ,

Η Τεσσαρακοστή, είναι η περίοδος που καλούμαστε να ξανακοιτάξουμε βαθειά τη ζωή μας, να επιστρέψουμε στο ουσιαστικό και σε ό, τι πραγματικά αξίζει να ξοδεύουμε τον καιρό μας.

Η καθημερινότητά μας και οι πολλές ασχολίες, μας στερούν το χρόνο για να ξεκουραστούμε, να απολαύσουμε αυτά που με κόπο καταφέραμε, αλλά και να επανεξετάσουμε τους στόχους μας, ώστε η ζωή μας να έχει ουσιαστικό νόημα.

Σου προτείνουμε, να σταματήσεις για λίγο κάθε δραστηριότητα και μέσα στη σιωπή και στην προσευχή, να ακούσεις Εκείνον, που μπορεί να σου δείξει το μονοπάτι και το νόημα της ζωής σου.

Κάθε Τρίτη της Τεσσαρακοστής, από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., ο Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας στην Ερμούπολη, θα είναι ανοιχτός. Ο Κύριος θα σε περιμένει …

Δε χρειάζεται να μείνεις πολύ. Μπορείς ακόμη και για δέκα λεπτά, να βγεις από το θόρυβο της πόλης και να μπεις σε μια μικρή όαση σιωπής, εσωτερικής αναζήτησης και προσευχής. Δώσε αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σου, διά-θεσε αυτό το χρόνο στον Κύριο και άνοιξε για λίγο την καρδιά σου στη φιλεύσπλαχνη παρουσία Του.

Στη διάρκεια που ο ναός θα είναι ανοιχτός, θα υπάρχει έκθεση του Παναχράντου Μυστηρίου και θα έχουμε φροντίσει να διευκολύνουμε την προσευχή σου, μέσα σε ατμόσφαιρα σιωπής και κατάνυξης.

Comments are closed.