«Μουσικές Ιστορίες» με τον Στέφανο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη

Published on: 22 Νοεμβρίου 2019

Filled Under: Σύρος

Views: 187

Tags:

Ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Σύρου και την Καθολική Επισκοπή Σύρου σας προσκαλούν στη συναυλία “Μουσικές ιστορίες”, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 21:00 στο θέατρο “Απόλλων”.

Ο Στέφανος Κορκολής, μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, θα μας «διηγηθεί με Νότες» τις δικές του μουσικές ιστορίες.

Ιστορίες για τραγούδια που αγάπησε στα εφηβικά και νεανικά του χρόνια, τραγούδια σπουδαίων τραγουδοποιών που ενορχήστρωσε (Γ. Σπανού, Α. Μάνου, Α. Μικρούτσικου κ.ά.), επιλεγμένες συνθέσεις του ,που ερμήνευσαν μεγάλοι ερμηνευτές όπως «Κι άκουγα την ανάσα σου», «Δεν είσαι εδώ», «Ο άγγελός μου», «Κάθε φορά που με κοιτάζεις», «Σ” έχω ερωτευτεί», «Εκατό φορές κομμάτια», «Θες», «Σβήσε το φεγγάρι», «Κάποιες φορές» και πολλά άλλα, τραγούδια που ερμήνευσε ο ίδιος, (Στους πέντε ανέμους, Σκόνη και θρύψαλα, Με το σημάδι στο σκορπιό, Λατέρνα κ.ά.) όπως και πιανιστικές – ορχηστρικές του συνθέσεις (Sensitivities) και βέβαια τραγούδια μεγάλων δημιουργών που έμειναν για πάντα στην ιστορία (Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Σ. Ξαρχάκου, Μ. Λοΐζου, Μ. Πλέσσα κ.ά.).

Όλα αυτά σε ένα πρόγραμμα που αψηφά τη ροή του χρόνου και όλα μοιάζουν σαν να έγιναν σήμερα! Μουσικές ιστορίες με έντονο το αυτοσχεδιαστικό στοιχείο, τις απρόσμενες μουσικές εναλλαγές, το κέφι, την ψυχαγωγία και με σκοπό, πάνω από όλα, ακροατές και μουσικοί να γίνουμε ένα!

Συντελεστές
Σοφία Μανουσάκη: τραγούδι
Κωστής Πυρένης: κιθάρες, τραγούδι
Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο, φλάουτο
Στέφανος Κορκολής: Πιάνο, τραγούδι, ενορχηστρώσεις – διασκευές

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για υποστήριξη των σκοπών του Συλλόγου μας που είναι η υποστήριξη σε οτιδήποτε χρειάζεται η δομή του Νοσοκομείου μας.

Τιμή Εισιτηρίου: 15 ευρώ

Comments are closed.