Μοναδικές στιγμές πνευματικής περισυλλογής στην 1η Μύηση στην Προσευχή

Published on: 13 Νοεμβρίου 2016

Filled Under: Σύρος

Views: 1095

Tags: , ,

Απαλή μουσική, κεριά, πολύ χαμηλός φωτισμός και μια μυσταγωγία να απλώνεται σε όλο το ναό, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά στην 1η Μύηση στην Προσευχή, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Προσκυνηματικό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης το βράδυ της Πέμπτης 10ης Νοεμβρίου, μέσα στα πλαίσια της  πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Καθολική Επισκοπή Σύρου και των ποιμαντικών δράσεων που προωθεί προς όφελος των πιστών.

Περισσότερα από 40 άτομα νεαρής και μεγαλύτερης ηλικίας, γεύτηκαν τους καρπούς της προσευχής, της συνομιλίας μας δηλ. με το Θεό, μέσα από μια ατμόσφαιρα που πολύ όμορφα είχαν προετοιμάσει ο π.Νίκος Ρούσσος με συνεργάτες του, βοηθώντας τους συμμετέχοντας να ζήσουν έναν διαφορετικό τρόπο προσευχής.

Λόγια για μελέτη, ο Λόγος του Θεού, το αρμόνιο και οι ύμνοι, τα μηνύματα που έλαβαν οι συμμετέχοντες από το Θεό, μέσω σύντομων γραπτών φράσεων, είναι μερικά μόνο από αυτά που θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες μηνιαίες συναντήσεις για Μύηση στην Προσευχή.

Αν επιθυμείς να συνομιλήσεις με το Θεό, να ζήσεις για λίγο μακριά από το θόρυβο καθημερινότητας, κλείνοντας για λίγο το κινητό σου και ανοίγοντας επικοινωνία με Εκείνον που μας χαρίζει τη ζωή, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Εκείνος σε περιμένει κάθε στιγμή. Αρκεί εσύ να το αποφασίσεις. Η 2η συνάντηση για Μύηση στην προσευχή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο.

 Έλα, μην το ξεχάσεις! Ίσως μια τέτοια συνάντηση μαζί Του να φέρει λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν. Άφησε Τον να σου μιλήσει, να σε αγκαλιάσει, να γίνει ο καλύτερός σου φίλος.

Comments are closed.