“Καλλιεργήστε την ευλάβεια σας στην Παναγία”

Published on: 16 Μαΐου 2018

Filled Under: Εξωτερικές Ειδήσεις

Views: 443

Tags: ,

Χαιρετισμός του Αγίου Πατέρα προς τους ιταλόφωνους πιστούς  – Γενική ακρόαση στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στις 9 Μαΐου 2018:

«Απευθύνω ένα εγκάρδιο καλωσόρισμα προς τους ιταλόφωνους προσκυνητές. Είμαι χαρούμενος που καλωσορίζω τους συμμετέχοντες στη Γενική Συνέλευση των Αδελφών Nostra Signora della Mercede, των Missionarie Figlie del Calvario, των Μοναχών Francescane Missionarie di Gesù Bambino και των μοναχών Francescane Servedi Maria.

Ενθαρρύνω όλους να είναι πιστοί στον Χριστό, έτσι ώστε, σύμφωνα με το παράδειγμα της Υπεραγίας Μαρίας, να κάνετε να λάμψει η χαρά του Ευαγγελίου. Χαιρετίζω την κοινότητα Borgo Ragazzi Don Bosco της Ρώμης, τις ενορίες, ιδιαίτερα εκείνες του Salermo και του Preturo di Montoro, τον Σύνδεσμο των Λαϊκών Amore misericordioso, τους νέους της Civitanova Marche και τις ομάδες φοιτητών, ιδιαίτερα εκείνες της Φλωρεντίας και της Gioia del Colle.

Μια ιδιαίτερη σκέψη απευθύνω προς τους νέους, προς τους ηλικιωμένους, τους αρρώστους και τους νεόνυμφους. Διανύουμε τον μήνα Μάιο, χρονική περίοδο αφιερωμένη στην Υπεραγία Παρθένο Μαρία. Καλλιεργήστε την αφοσίωση προς την Παναγία με την καθημερινή απαγγελία του Ροδαρίου, ώστε όπως η Μητέρα του Θεού, δεχόμενοι τα μυστήρια του Χριστού στη ζωή σας, να μπορέσετε να αποτελείτε όλο και περισσότερο, ένα δώρο αγάπης για όλους. Ευχαριστώ».

Πηγή: kantam.gr

Comments are closed.