Η Γενική Συνέλευση και η Κοπή της Πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Καθολικών Σύρου

Published on: 6 Φεβρουαρίου 2016

Filled Under: Σύρος

Views: 431

Tags:

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Καθολικών Σύρου, έγινε η Γενική Συνέλευση των μελών του και στη συνέχεια κόπηκε η παραδοσιακή πίτα.

Η συμμετοχή των μελών ήταν εντυπωσιακή και ανάμεσά τους βρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Επίσκοπός μας πατέρας Πέτρος Στεφάνου και ο Γενικός Βικάριος πατέρας Αντώνιος Βουτσίνος.

Αφού πρώτα ο Πρόεδρος κ. Ισίδωρος Σαλάχας καλωσόρισε τα μέλη και ευχήθηκε υγεία, χαρά και ελπίδα για το 2016, παρουσίασε το διοικητικό απολογισμό του Συνδέσμου της περσινής χρονιάς, αναφέροντας τις πολλαπλές και πετυχημένες εκδηλώσεις. Στη συνέχεια ο Ταμίας κ. Νίκος Ρούσσος παρουσίασε στα μέλη για ψήφιση, τόσο τον οικονομικό απολογισμό του 2015 όσο και τον προϋπολογισμό του 2016 του Συνδέσμου. Τα μέλη ψήφισαν θετικά αυτά τα δυο θέματα. Επίσης, τα μέλη ενέκριναν και την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διαχείριση του Ταμείου κατά το 2015, την οποία διάβασε το μέλος της Επιτροπής κ. Αντώνιος Παλαιολόγος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος παρουσίασε μια καινούρια δραστηριότητα, που θα προτείνεται κατά διαστήματα στα μέλη με τη δομή της “Βεγγέρας”. Πρόκειται για βραδιές φιλικών συναντήσεων μεταξύ των μελών του, επιδιώκοντας την αναζωογόνηση της λειτουργίας και της δράσης του Συνδέσμου.

Αμέσως μετά καλέστηκε ο Σεβασμιότατος να ευλογήσει και να κόψει την πίττα. Ευχαρίστησε τα μέλη για τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του Συνδέσμου και αναφερόμενος στον εορτασμό του Ιωβηλαίου ΄Ετους ζήτησε τη μαζική συμμετοχή τους στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης κάλυψε ο κ. Γιώργος Στεφάνου με το ακορντεόν του, σκορπίζοντας χαρούμενες και νοσταλγικές νότες στην αίθουσα.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Φωτογραφία Αρχείου

Comments are closed.