Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Κατηχητικών Κέντρων

Published on: 4 Ιανουαρίου 2017

Filled Under: Σύρος

Views: 894

Tags: , ,

Στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Τουλούπης» του Σχολικού Συγκροτήματος στο Μάννα, πραγματοποιήθηκε φέτος η ετήσια χριστουγεννιάτικη εορτή για τα παιδιά των δύο κατηχητικών κέντρων της Καθολικής Επισκοπής Σύρου.

Μέσα από τη συνεργασία της Καθολικής Επισκοπής με την ηθοποιό κ.Πανούση και τους συνεργάτες της, παρουσιάστηκε η θεατρική διαδραστική παράσταση “Το όνειρο της γιαγιάς παραμυθούς στη χώρα του Αη Βασίλη” όπου τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με χορούς και δρώμενα ενώ το κεντρικό μήνυμα ήταν «μοιράζομαι-δίνω».

Η αίθουσα του σχολικού συγκροτήματος, κατακλείστηκε από τα παιδιά των δύο κατηχητικών κέντρων, πολλά συνοδευόμενα και από τους γονείς τους ή φίλους οι οποίοι πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η κοπή της αγιοβασιλιάτικης πίτας από τον Σεβ/τατο Επίσκοπό μας π.Πέτρο Στεφάνου και μοιράστηκαν δωράκια σε όλα τα παιδιά.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι κατηχήτριες των παιδιών, ιερείς της τοπικής μας Εκκλησίας καθώς και οι υπεύθυνοι λειτουργίας των δύο κατηχητικών κέντρων.

 

Σύρος 3/1/2017
Σ.Δουράτσου

Comments are closed.