Επίσκεψη Καθολικού Επισκόπου π. Πέτρου Στεφάνου στο σχολείο των Αδελφών Χριστιανικών Σχολών (Φρερ) και στον παιδικό σταθμό «Η Φωλιά»

Published on: 17 Μαΐου 2016

Filled Under: Σύρος

Views: 817

Tags: ,

Σήμερα το πρωί, Τρίτη 17 Μαΐου 2016, μια όμορφη επίσκεψη χρωμάτισε την ημέρα και το πρόγραμμα των μαθητών και δασκάλων του Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου «Άγιος Γεώργιος». Ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου, ο Σεβασμιότατος π. Στεφάνου Πέτρος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του σχολείου των Αδελφών των Χριστιανικών σχολείων (Φρερ), όπου και συνάντησε και συνομίλησε με τα παιδιά, ενώ δεν παρέλειψε και δεχτεί και τις ερωτήσεις τους.

Ήταν μια όμορφη εμπειρία ενθουσιασμού των μαθητών, που με την απλότητα τους τον καλωσόρισαν στους χώρους τους με ζωγραφισμένα χαμογελαστά πρόσωπα, διασκέδασαν αλλά και φωτογραφήθηκαν μαζί του. Το ίδιο χαρούμενη ατμόσφαιρα υπήρξε στον παιδικό σταθμό «η Φωλιά», η οποία συστεγάζεται στον ίδιο εκεί χώρο.

Τα παιδιά θέλησαν να παρουσιαστούν φωνάζοντας τα ονόματα τους, να περιγράψουν τη μέρα τους, να μοιράσουν αγκαλιές αλλά και να τραγουδήσουν μαζί όμορφες προσευχές. Ο Σεβασμιότατος π. Πέτρος, αφού συνεχάρη τις δασκάλες τους, προέτρεψε τα παιδιά να συνεχίσουν να είναι καλοί μαθητές και υπάκουα, να μην ξεχνούν να ‘τραγουδούν’ προσευχές στον φίλο, Ιησού Χριστό, αλλά και καλό …κουράγιο μέχρι τη λήξη και της φετινής σχολικής τους χρονιάς.

Comments are closed.