Ενότητα και συνεργασία το 2019 για την Σύρο, στην κοπή πίτας του Δήμου

Published on: 3 Ιανουαρίου 2019

Filled Under: Σύρος

Views: 602

Tags:

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης.

Παρουσία των δύο Επισκόπων της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας, και των εργαζομένων του Δήμου, ο Δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έκανε έναν απολογισμό των έργων που έχουν γίνει ενώ μοίρασε ευχές για ενότητα και συνεργασία.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου κ. Πέτρος Στεφάνου, ο βουλευτής Κυκλάδων Αντώνης Συρίγος, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Πολύκαρπος Πολυχρονάκης, ο δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός με τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος, εκπρόσωποι ενόπλων δυνάμεων, σωμάτων ασφαλείας, δικαστικών αρχών και τοπικών συλλόγων, καθώς και πολλοί εργαζόμενοι του Δήμου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος με μήνυμα του στο facebook ανέφερε:

«Οι ευχές για ενότητα και συνεργασία για τους κοινούς μας στόχους, κυριάρχησαν σήμερα στην κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου μας. Τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που υλοποιούνται στη Σύρο, η αλλαγή σελίδας στο ναυπηγείο μας και η ενδυνάμωση του πανεπιστημίου, μας κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξους για τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Αγάπη, ελπίδα και δημιουργικότητα για όλους!».

Πηγή: otavoice.gr

Comments are closed.