Έναρξη συναντήσεων του Σχολείου Οικογένειας

Published on: 11 Οκτωβρίου 2017

Filled Under: Σύρος

Views: 390

Tags:

Με ένα πολύ ζεστό και όμορφο μήνυμα ομόνοιας και πνεύματος συνεργασίας και αγάπης, ο π.Μελέτιος Ζαχαρόπουλος, υπεύθυνος του Σχολείου Οικογένειας -που έχει δημιουργήσει η αδελφή Ορθόδοξη Εκκλησία για γονείς, εκπαιδευτικούς και όποιον επιθυμεί να βοηθηθεί στα προβλήματα που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής – ανακοινώνει την έναρξη των συναντήσεων για τη νέα χρονιά. Την στήριξή του στην ενέργεια αυτή και την προτροπή του να συμμετέχουν τα μέλη της, έχει εκδηλώσει κατά το παρελθόν ο Σεβ/τατος Επίσκοπός μας π.Πέτρος Στεφάνου προς το πλήρωμα της Καθολικής Εκκλησίας της Σύρου με επιστολή του σχετικά με το Σχολείο Οικογένειας.

Παραθέτουμε αυτούσια την πρόσκληση-ανακοίνωση του π.Μελέτιου, ευχόμενοι με την έναρξη της νέας χρονιάς, περισσότεροι γονείς να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή προς όφελος δικό τους και των παιδιών τους.

“Φίλοι και φίλες χαίρετε και καλό φθινόπωρο

Φέτος θ’ αρχίσουμε κατ’ εξαίρεσιν το δεύτερο Σάββατο του Οκτωβρίου, ενώ όλες οι επόμενες συναντήσεις μας θα γίνονται όπως πάντα το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα.

Συνεπώς η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 6.30 μ.μ. στην γνωστή μας αίθουσα του Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως.

Σχετικά με το γενικό θέμα της εφετινής περιόδου: Έχω λάβει αρκετές ιδέες με email. Αν συμπεριλάβω όλα τα προτεινόμενα θέματα θα μπορούσα να τα διατυπώσω με την γενική φράση:

ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ.

Θα κινηθούμε λοιπόν επάνω σ’ αυτό το γενικό θέμα.

Καλό θα είναι να ενημερώσετε και τώρα και κάθε μήνα και άλλους φίλους και φίλες για την δραστηριότητα του Σχολείου Οικογένειας, ώστε να βοηθηθούν και άλλες οικογένειες.

Καλή συνάντηση λοιπόν στην Ερμούπολη και καλή δύναμη σε όλους.

Με εκτίμηση
π. Μελέτιος Ζαχαρόπουλος
Υπεύθυνος τού Σχολείου Οικογένειας της Ι. Μητροπόλεως Σύρου”

Μην ξεχάσετε να ενημερώσετε και όσους φίλους σας ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του σχολείου μας και επίσης, όποιος θέλει να γίνει μέλος στη σελίδα του σχολείου μας στο Facebook: Σχολείο Οικογένειας

Comments are closed.