Έκτακτη ενημέρωση σχετικά με τη Συνάντηση Ιανουαρίου του «Σχολείου Οικογένειας»

Published on: 13 Ιανουαρίου 2016

Filled Under: Σύρος

Views: 478

Tags:

Μήνυμα του π. Μελέτιου Ζαχαρόπουλου προς τους συμμετέχοντες αλλά και όσους επιθυμούν να συμμετέχουν:

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες του “Σχολείου Οικογένειας” επικοινωνώ μαζί σας πρώτον για να ευχηθώ σε όλους και όλες μια καλή και ευλογημένη νέα χρονιά, με πολλή αγάπη, υγεία, δημιουργικότητα και χαρά.

Δεύτερον, να σας υπενθυμίσω ότι ξαναρχίζουμε μετά τις διακοπές των εορτών τις συναντήσεις μας. Στην συνάντηση του Ιανουαρίου, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 16/1/2016 στις 6 μ.μ., θα είναι στο Σχολείο μας μαζί μας η Ψυχολόγος κα Άννα Δαφνά. Τεχνικοί λόγοι δεν θα μου επιτρέψουν να είμαι και εγώ μαζί σας, αλλά θα ήθελα να είσθε όλοι εκεί, διότι το θέμα που θα αναπτύξει η κυρία Δαφνά είναι εξαιρετικά σημαντικό και βοηθητικό.

Πρόκειται για το: TEST ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ “Ανακαλύπτοντας το προσωπικό μου προφίλ”

Θα χορηγηθεί και θα συζητηθεί ένα test προσωπικότητας το οποίο θα σας βοηθήσει να μάθετε τον τρόπο που ο δικός σας μοναδικός συνδυασμός χαρακτηριστικών επηρεάζει τα συναισθήματά σας, την απόδοση στην εργασία σας και τις σχέσεις σας.

Εμείς θα είμαστε πάλι μαζί για την συνάντηση τού μηνός Φεβρουαρίου.

Εύχομαι από βάθους καρδιάς σε όλες και όλους εσάς τους καλούς μου φίλους τού Σχολείου μας, τους τακτικούς και τους περιστασιακούς, όλα τα καλά τού Θεού για την ζωή σας και τις οικογένειες σας.

Με πολλή αγάπη και εκτίμηση,
π. Μελέτιος

Να υπενθυμίσουμε για όποιον ενδιαφέρεται, ότι μπορεί να πληροφορηθεί περισσότερα για το «Σχολείο της Οικογένειας» από την επιστολή του Σεβ/τατου Επισκόπου μας π. Πέτρου Στεφάνου την οποία μπορεί να διαβάσει εδώ

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν μέλη του σχολείου και επίσης, όποιος θέλει να γίνει μέλος στην σελίδα του σχολείου στο Facebook: www.facebook.com/groups/654276478035403 προκειμένου να ενημερώνεται για τις μελλοντικές συναντήσεις.

Προηγούμενη Δημοσίευση:
Επόμενη Δημοσίευση:

Comments are closed.