Εκδρομή στη Χαλκιδική – Γύρος Αγίου Όρους από το Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών Σύρου

Published on: 1 Αυγούστου 2017

Filled Under: Σύρος

Views: 542

Tags: ,

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Καθολικών Σύρου oργανώνει για τα Μέλη και τους Φίλους του Εκδρομή στη Χαλκιδική – Γύρος Αγίου Όρους, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου 2017, με το παρακάτω Πρόγραμμα:

Παρασκευή-29 Σεπτεμβρίου: Συγκέντρωση στο λιμάνι στις 3.30 π.μ. Αναχώρηση στις 4.20 π.μ. για Πειραιά. Άφιξη γύρω στις 8 π.μ. επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καλύβες Χαλκιδικής, με ενδιάμεσες στάσεις στην εθνική οδό. Άφιξη στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Δείπνο-Διανυκτέρευση.

Σάββατο-30 Σεπτεμβρίου: Αναχώρηση, μετά το πρωινό, για το γύρο του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, την Κασσάνδρα. Στάση στη Νέα Φώκαια, επίσκεψη του πύργου του Απόστολου Παύλου και του Αγιάσματός του. Συνέχεια για Άφυτο, Καλλιθέα, Κρυοπηγή. Στάση στο Χανιώτη για φαγητό. Συνέχεια, μέσω Πεύκο χωρίου, για Παλιούρι, Λουτρά Αγ. Παρασκευής, Σκάλα Φούρκας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο-Διανυκτέρευση.

Κυριακή-1 Οκτωβρίου: Αναχώρηση, μετά το πρωινό, για Σκάλα Παναγιάς, όπου με το παραδοσιακό σκάφος και με έξοδα ατομικά (25 €), θα πραγματοποιηθεί ο Γύρος του Αγίου Όρους. Περιήγηση στα Μοναστήρια Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Διονυσίου, Σίμωνος Πέτρα,Παν-τελεήμων ή Ρώσικο, Λιμάνι Δάφνης, Μονή Γρηγορίου, Παύλου Νέα Σκήτη, Σκήτη Αγίας Άννας, με ξενάγηση από ειδικευμένο ξεναγό. Άφιξη στην Ουρανούπολη 1.30 μ.μ., αναχώρηση 3.30 μ.μ. για Όρμο Παναγιάς, άφιξη στις 5 μ.μ. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Δείπνο-Διανυκτέρευση.

Δευτέρα-2 Οκτωβρίου: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο του δεύτερου ποδιού της Χαλκιδικής, τη Σιθωνία, με τη Βουρβουρού, Σάρτη, Συκιά, Πόρτο Κουφό, Πόρτο Καρράς και το Νέο Μαρμαρά. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Δείπνο-Διανυκτέρευση.

Τρίτη-3 Οκτωβρίου: Νωρίς το πρωΐ, και μετά το πρωινό, αναχώρηση με τις αποσκευές για τον Πειραιά, με ενδιάμεσες στάσεις. Αναχώρηση στις 5.30 μ.μ. από τον Πειραιά για τη Σύρο.

Τιμή συμμετοχής 245 ευρώ το άτομο (Δίκλινο δωμάτιο), στην οποία περιλαμβάνονται

  • Τα εισιτήρια πλοίου Σύρου-Πειραιά-Σύρου, με BLUE STAR.
  • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδο-χείο “KALYVES RESORT”, στις Καλύβες του Πολύγυρου.
  • 4 πρωινά σε πλούσιο μπουφέ.
  • 4 βραδινά σε πλούσιο μπουφέ.
  • Όλες οι μετακινήσεις με το πούλμαν από τη Σύρο. Αρχηγός-Συνοδός.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Το εισιτήριο του πλοίου για το γύρο του Αγίου Όρους, τα μεσημεριανά φαγητά, οι είσοδοι στους αρχαιολογικούς χώρους και οτιδήποτε προαιρετικό.
  • Τα μονόκλινα δωμάτια έχουν επιβάρυνση 45 ευρώ συνολικά.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 15 Σεπτεμβίου 2017, στα Μέλη του Συμβουλίου κ.κ. Λεονάρδο Παλαιολόγο, Τηλ. 22810-85.818 – Κιν. 693 232 7710 και Πέτρο Ρούσσο, Τηλ. 22810-43.282-Κιν. 697 35 54 530.

Σύρος 31 Ιουλίου 2017
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Comments are closed.