Εκδρομή για τα Μέλη και τους Φίλους του Συνδέσμου Ελλήνων Καθολικών Σύρου

Published on: 12 Αυγούστου 2018

Filled Under: Σύρος

Views: 667

Tags: ,

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Καθολικών Σύρου oργανώνει για τα Μέλη και τους Φίλους του Εκδρομή στα

Ιωάννινα – Ζαγοροχώρια – Τσεπέλοβο – Μονοδένδρι – Νησάκι – Καλπάκι – Κόνιτσα,

από την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, με το παρακάτω Πρόγραμμα :

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου: Συγκέντρωση στο λιμάνι στις 3.30 π.μ. Αναχώρηση στις 4.20 π.μ. για Πειραιά με το ΒLUE STAR. Άφιξη γύρω στις 8.15 π.μ. επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό τα Ιωάννινα, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Φαγητό το μεσημέρι στην Αμφιλοχία. Αναχώρηση για Ιωάννινα, σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας που σφύζει από ζωντάνια,  όπου και θα επισκεφτούμε το Μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα (Παύλου Βρέλλη). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο PALLADIO στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Διανυκτέρευση.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου: Αναχώρηση, μετά το πρωινό, για Τσεπέλοβο, τη γενέτειρα της Μαρίκας Κοτοπούλη. Συνεχίζουμε για Μονοδένδρι, γραφικό χωριό των Ζαγοριών που δεσπόζει στη Χαράδρα του Βίκου με τα μοναδικά πέτρινα σπίτια. Θα επισκεφτούμε, για όσους θέλουν να περπατήσουν, την Ιερά Μονή της Αγίας Παρασκευής, όπου από το μικρό μπαλκόνι της θα θαυμάσουμε με κομμένη την ανάσα τη θέα του βαθύτερου φαραγγιού του κόσμου. Φαγητό το μεσημέρι στην περιοχή. Επιστροφή στην πόλη των Ιωαννίνων, όπου θα επισκεφτούμε το Κάστρο και άλλα αξιοθέατα. Διανυκτέρευση.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου:  Αναχώρηση, μετά το πρωινό,για το ξακουστό και εξαιρετικά ενδιαφέρον Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων. Στη συνέχεια  θα πάρουμε το καραβάκι για επίσκεψη του νησιού της Κυρά Φροσύνης, στη λίμνη Παμβώτιδα, που περιβάλλεται από οκτώ Μοναστηριακά συγκροτήματα, με επίσκεψη στο μεγαλύτερο από αυτά – του Αγίου Παντελεήμονα -, όπου στα κελιά του σώζονται οι τρύπες από τις σφαίρες που ρίχτηκαν στον Αλή Πασά και τον θανάτωσαν.  Περπάτημα στα πλακόστρωτα δρομάκια με τα παραδοσιακά Γιαννιώτικα γλυκά και τα υπέροχα δείγματα λαϊκής τέχνης, και που όσοι θέλουν μπορούν να ψωνίσουν. Το βράδυ ελεύθερο στην πόλη. Διανυκτέρευση.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου: Μετά το πρωϊνό αναχώρηση για Κόνιτσα, όμορφη κωμόπολη της Ηπείρου με παραδοσιακό χρώμα και με το Προσκύνημα της Μονής της Παναγίας της Μολυβδοσκέπαστης. Στάση στο πολεμικό Μουσείο στο Καλπάκι. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο το απόγευμα. Το βράδυ ελεύθερο.  Διανυκτέρευση.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου: Αναχώρηση με τα πράγματά μας νωρίς το πρωΐ, μετά το πρωϊνό, για τον Πειραιά, όπου στις 5.30 μ.μ. θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής για Σύρο.      

Τιμή συμμετοχής 265 ευρώ το άτομο σε Δίκλινο δωμάτιο, που περιλαμβάνονται:

– Τα εισιτήρια πλοίου Σύρου-Πειραιά-Σύρου, με BLUE STAR στην οικονομική θέση

– 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PALLADIO,  με 4 πρωϊνά  

–  Όλες οι μετακινήσεις με το πούλμαν από τη Σύρο

–  Ασφάλεια αστικής ευθύνης – Διόδια – Γέφυρα –  Χάρτες – Έντυπα.

Δεν περιλαμβάνονται:

– Τα μεσημεριανά και τα βραδινά  φαγητά, ο Φόρος  διανυκτέρευσης  1,5  ευρώ  ανά  δωμάτιο

και  διανυκτέρευση,  το εισιτήριο για το Νησάκι και οτιδήποτε προαιρετικό.

– Το μονόκλινο δωμάτιο έχει επιβάρυνση 65 ευρώ συνολικά.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. κ. Λεονάρδο Παλαιολόγο, Τηλ. 22810-85.818 – Κιν. 693 232 7710 και Πέτρο Ρούσσο, Τηλ. 22810-43.282 – Κιν. 697 35 54 530.

Σύρος, 1 Αυγούστου 2018
ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΣΥΡΟΥ

Comments are closed.