Ευχαριστήριο Κάριτας Σύρου για το Παζάρι

Published on: 12 Δεκεμβρίου 2019

Filled Under: Σύρος

Views: 290

Tags: , ,

Η Κάριτας Σύρου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλα εκείνα τα άτομα-Γυναίκες και Άνδρες-που με ένθερμο ζήλο και περίσσιο ενδιαφέρον, εργάστηκαν για πολλές ημέρες στην προετοιμασία, οργάνωση και λειτουργία του ΠΑΖΑΡΙΟΥ του Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2019.

Χάρη στην ανιδιοτελή προσωπική εργασία των εξαίρετων Εθελοντών, και με την  απλόχερη οικονομική συμβολή δεκάδων  Συριανών που πέρασαν από τους χώρους του Παζαριού, η Κάριτας Σύρου θα καλύψει σε σημαντικό βαθμό οικονομικές και υλικές ανάγκες απόρων Αδελφών μας, οι οποίοι στερούνται στοιχειωδών αγαθών για την επιβίωση τους. Όλες και όλους σας επαινούμε για αυτήν την  υπέροχη  ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΑΣ.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε και όλους εκείνους που κατά την διάρκεια του έτους, με την γενναιόδωρη οικονομική και υλική τους προσφορά στην Κάριτας, στηρίζουν μέσω αυτής  το Θεάρεστο Φιλανθρωπικό, Αγαθοεργές και Κοινωνικό Έργο της Καθολικής Εκκλησίας στη Σύρο, η οποία είναι πάντοτε ανοιχτή και πρόθυμη προς τον οποιονδήποτε στερημένο και πάσχοντα Αδελφό μας, παρέχοντας σε αυτόν κάθε Βοήθεια, Αγάπη, Στοργή και Ζεστασιά.

Ο Θεός Πατέρας να σας ανταποδίδει με τη Χάρη του αυτήν την Πολύτιμη διαθεσιμότητά σας, δια της οποίας κάνετε πράξη στη ζωή σας τη Μέγιστη Εντολή Του:

“Να αγαπάς τον Κύριο το Θεό σου με όλη την καρδιά σου, με όλη την ψυχή σου και με όλο το νου σου και τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου” (Μτ 22,37-39)

“ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ- ΔΟΞΑΣΑΤΕ
ΚΑΛΕΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ερμούπολη, 12 Δεκεμβρίου 2019

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
της Κάριτας Σύρου

Φωτογραφία: koinignomi.gr

Comments are closed.