Χριστούγεννα για τους … Ε.Κ.Ν.Ε. – φοιτητές

Published on: 8 Ιανουαρίου 2016

Filled Under: Σύρος

Views: 761

Tags: ,

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το έτος 2015, η Πανσυριανή Επιτροπή Νεολαίας και οι εμψυχωτές Νεών μας υποδεχθήκαν και φέτος τα Χριστούγεννα έχοντας διοργανώσει για μας με μεγάλη χαρά ”διπλή συνάντηση”!! Πάντοτε είναι όμορφο, όταν είσαι φοιτητής, να επιστρέφεις στο αγαπημένο νησί σου για διακοπές, αλλά και να γνωρίζεις ότι θα συναντήσεις όλους τους φίλους από τα παλιά…ότι ποτέ δεν σε ξεχνάνε…είναι επίσης κάτι εξίσου ανεκτίμητο!!!

Το ραντεβού μας, λοιπόν, δόθηκε την Δευτέρα 28/12/2015 στην αίθουσα του Αγίου Αλοϊσίου στην Άνω Σύρο, έχοντας ως θεματολογία το Ιωβηλαίο Έτος της Ευσπλαχνίας. Αφού ανταλλάξαμε νέα από τη φοιτητική μας ζωή, αφού γελάσαμε παίζοντας ένα ομαδικό παιχνίδι, μας εισήγαγαν στο θέμα της συνάντησης και, χωρισμένοι σε δυο ομάδες, μελετήσαμε μια σχετική ‘’ιστορία‘’ και μοιραστήκαμε τις σκέψεις μας.

Έπειτα, πορευθήκαμε προς τον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου είχαμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε προς το Μυστήριο της Συμφιλίωσης. Η τελετή μας ολοκληρώθηκε με τις ευχές του Σεβασμιότατου π. Πέτρου, την προβολή ενός βίντεο, που με πολύ φροντίδα μας είχαν προετοιμάσει οι εμψυχωτές μας και στο οποίο αναπολήσαμε τα χρόνια μας, τις όμορφες στιγμές μας στην Ε.Κ.Ν.Ε. και ανανεώσαμε φυσικά το ραντεβού μας για τις 4 Ιανουαρίου 2016.

Μόλις μια εβδομάδα αργότερα, λοιπόν, ξαναβρεθήκαμε στην αίθουσα του Αγίου Φραγκίσκου στην Αζόλιμνο για ένα ‘’φοιτητό… show‘’ που είχαν ετοιμάσει οι εμψυχωτές μας. Ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος και το κέφι δεν άργησε να ανάψει, μέσα από τα διάφορα παιχνίδια που προσκληθήκαμε να παίξουμε. Η συνάντηση μας ολοκληρώθηκε με φαγητό, χορό αλλά και τραγούδι!!! Όλοι φύγαμε πολύ ενθουσιασμένοι και ανανεωμένοι, διατηρώντας αυτές τις στιγμές ως ζωντανή ανάμνηση για όσο θα λείπουμε, σπουδάζοντας εκτός Σύρου, αλλά και υποσχόμενοι και σε άλλα ακόμα καλύτερα που θα ζήσουμε όλοι μαζί!!!

Ένας Φοιτητής

Comments are closed.