Χορωδιακή συναυλία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου

Published on: 20 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under: Σύρος

Views: 1022

Tags: ,

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν την Κυριακή το απόγευμα τον Καθεδρικό μας Ναό, βάζοντάς μας στο πνεύμα των Χριστουγέννων, μια μόλις εβδομάδα πριν γιορτάσουμε την Γέννηση του Θεανθρώπου.

Οι χορωδίες των ενοριών Αγ.Γεωργίου στην Άνω Σύρο και Ευαγγελίστριας στην Ερμούπολη, μέσα από τους ύμνους και τα άσματα που μιλούσαν για την Γέννηση του Ιησού, μας χάρισαν ένα όμορφο μουσικό απόγευμα.

Την χορωδία της ενορίας του Καθεδρικού μας Ναού Αγ.Γεωργίου διηύθυνε ο Γιάννης Ρούσσος στο συνθεσάιζερ και οι δέκα χορωδοί, όλες γυναίκες, ερμήνευσαν οκτώ γνωστά άσματα των Χριστουγέννων.

Η πολυφωνική και πολυμελής χορωδία της ενορίας Ευαγγελίστριας υπό την διεύθυνση του Γιάννη Ρηγούτσου ως μαέστρου και του Μάρκου Ρηγούτσου στο αρμόνιο, ερμήνευσε επίσης γνωστούς χριστουγεννιάτικους ύμνους, ενώ το κλείσιμο έγινε με την από κοινού σύμπραξη των χορωδών στο γνωστό «Adeste Fideles».

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Σεβ/τατος Επίσκοπός μας π.Πέτρος, οι δύο εφημέριοι π.Ιωσήφ και π.Ανδρέας, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θωμαή Μενδρινού και πολύς κόσμος.

Comments are closed.