Ακυρώνεται φέτος το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη

Published on: 4 Ιουνίου 2019

Filled Under: Εσωτερικές Ειδήσεις

Views: 653

Tags: ,

Αγαπητοί φίλοι,

Το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη αποτελεί τα τελευταία 39 χρόνια ένα σημαντικό πολιτιστικό θεσμό της Σαντορίνης. Η κάναβα του αρχοντικού της οικογένειας των Γκύζη έχει στεγάσει από το 1980 μέχρι σήμερα πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων που αγγίζουν όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Από το Σεπτέμβριο του 2018 η Καθολική Επισκοπή Θήρας, η οποία είναι ο αρωγός και διοργανωτής των εκδηλώσεων του Μεγάρου Γκύζη ξεκίνησε μία ριζική ανακαίνιση του χώρου και προχωρά σε τεχνικές βελτιώσεις καθώς και στην απαραίτητη ανακατασκευή των βοηθητικών και του κύριου χώρου φιλοξενίας των εκδηλώσεων.

Λόγω της σπουδαιότητας και της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το ετήσιο ραντεβού μας με τους πολυάριθμους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους του νησιού. Η χρονική αυτή στιγμή συμπίπτει και με την αποχώρηση του κ. Κωνσταντίνου Γρηγορίου (Διευθυντή του Εθνικού Ωδείου Θήρας) από την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Μεγάρου, λόγω αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων – τον ευχαριστούμε θερμά για την αγαστή συνεργασία.

Ευχαριστούμε το κοινό μας και ανανεώνουμε το πολιτιστικό μας ραντεβού για το προσεχές μέλλον.

Comments are closed.