7η Μύηση στην Προσευχή – Βυθισμένοι στη ζωή

Published on: 28 Μαΐου 2019

Filled Under: Σύρος

Views: 157

Tags: ,

Μια από τις ποιμαντικές πρωτοβουλίες της Επισκοπής μας που ξεκινάει για τρίτη χρονιά είναι η “Μύηση στην Προσευχή – Βυθισμένοι στη ζωή”.

Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 στις 21:00 το βράδυ, στη Φανερωμένη, θα πραγματοποιηθεί η 7η και τελευταία για φέτος «Μύηση στην Προσευχή», έχοντας ως μελέτη στην προσευχή μας «την Βασιλεία του Θεού».

Βυθισμένοι στη ζωή του Θεού χάρη στο Βάπτισμα που έχουμε λάβει. Ζούμε όμως αυτή τη ζωή; Η φετινή μας πορεία σκοπό έχει να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε το Βάπτισμα που είναι το μυστήριο της ΠΙΣΤΗΣ και της ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗΣ μας στο Χριστό, μας εισάγει στην χριστιανική κοινότητα και μας καθιστά ζωντανούς λίθους της Εκκλησίας. Είναι λοιπόν μια πνευματική αναγέννηση, ο Θεός μας δωρίζει όχι μόνο τη βιολογική, αλλά και την πνευματική ζωή.

Σκοπός της Μύησης μας στην προσευχή είναι να βοηθηθούμε ώστε να συναντήσουμε το Χριστό με έναν τρόπο προσωπικό. Να συναντήσουμε την αγάπη του Θεού. Εκείνος μας διάλεξε και μας κάνει την πρόταση να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, να ανακαλύψουμε Εκείνον και την αγάπη Του, μια αγάπη ολοκληρωτική και γενναιόδωρη που δεν ζητά αντάλλαγμα.

Άφησε για μία ώρα τις δραστηριότητες σου, ότι σε απασχολεί, και βρες λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Έλα να προσευχηθείς μαζί μας για μία ώρα σε ένα κατάλληλο περιβάλλον προσευχής και ψυχικής ανάτασης.

Σε περιμένουμε!

 

Comments are closed.