Ο Α.Ο. Ερμούπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Published on: 1 Φεβρουαρίου 2015

Filled Under: Σύρος

Views: 1047

Tags:

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από αθλητές, γονείς, φίλους της ομάδας, ο Α.Ο. Ερμούπολης έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ο Α.Ο. Ερμούπολης, εδώ και μία δεκαετία κρατά τη ψηλά τη σημαία του πρωταθλητισμού, αλλά πάνω από όλα στόχος των διοικούντων είναι η αναπαραγωγή και η ανάδειξη νέων ταλέντων.

Ο Ανδρέας Μαύρος με τους βοηθούς του έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό σωματείο το οποίο σε κάθε κατηγορία πρωταγωνιστεί και διεκδικεί τίτλους και διακρίσεις. Επίσης ένα ακόμη χαρακτηριστικό της ομάδας αυτής είναι ότι αρκετοί πλέον αθλητές βρίσκονται σε ομάδες του κέντρου και αγωνίζονται με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στην εκδήλωση εκτός από τους γονείς και τους αθλητές βρέθηκε και ο Καθολικός Επίσκοπος Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου, ο οποίος τόνισε πως αν και δεν είναι λόγω πολλών υποχρεώσεων κοντά στις ομάδες θα ήθελε αν σε κάτι μπορεί να βοηθήσει, να το κάνει. Επίσης αυτοσαρκάστηκε λόγω του ύψους του, αφού κάλεσε έναν νεαρό αθλητή της ομάδας ο οποίος κι αυτός είναι αρκετά υψηλός, λέγοντάς του, “επιτέλους βρήκα κάποιον να συζητήσω”.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο αντιδήμαρχος Θάνος Φώσκολος, ο πρόεδρος της επιτροπής αθλητισμού Γουλιέλμος Πρίντεζης, ο πατήρ Κωνσταντίνος κι άλλοι τοπικοί φορείς του νησιού.

Πηγή: Εφημερίδα “Κοινή Γνώμη”

Comments are closed.