Ο Σύλλογος Τριτέκνων Κυκλάδων έκοψε την πίτα του

Published on: 1 Φεβρουαρίου 2015

Filled Under: Σύρος

Views: 696

Tags:

Έκκληση για την τακτικότερη καταβολή της ετήσιας συνδρομής απηύθυνε στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Κυκλάδων “Ουσύρα” η πρόεδρος Θωμαή Παραβάλου, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στον Κινηματογράφο Παλλάς παρουσία φίλων και μελών του Συλλόγου, αλλά και του αντιδημάρχου Σύρου – Ερμούπολης Αλέξη Αθανασίου, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Γιώργου Μαραγκού.

Την πίτα ευλόγησαν ο π. Κωνσταντίνος Κοντός και ο βικάριος της Καθολικής Εκκλησίας π. Αντώνιος Βουτσίνος. Το φλουρί της πίτας κέρδισε η πρόεδρος του Συλλόγου, Θωμαή Παραβάλου η οποία μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προχώρησαν στον καθιερωμένο οικονομικό απολογισμό, ενώ αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα ενίσχυσης του Συλλόγου μέσω της ετήσιας συνδρομής (10 €), ελλείψει άλλων οικονομικών πόρων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε δύο μητέρες και έναν πατέρα, που απέκτησαν το τρίτο τους παιδί μέσα στο 2014, ενώ στη συνέχεια οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία “TAD, ο Εξερευνητής” και να πάρουν δώρα από τα χέρια του Αϊ-Βασίλη, που αν και καθυστερημένα, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Συλλόγου.

Πηγή: Εφημερίδα “Κοινή Γνώμη”

Comments are closed.