Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου

Published on: 15 Ιανουαρίου 2015

Filled Under: Σύρος

Views: 522

Tags:

Τη βαθιά θλίψη του για την ξαφνική απώλεια του μέλους τους Α.Ν. που χθες το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ερμούπολης, εξέφρασε ο Σύλλογος Πελοποννησίων Σύρου “Ο Γέρος του Μωριά” στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στην αίθουσα συνεστιάσεων του ξενοδοχείου Ερμής.

Με φανερή αμηχανία και ζωγραφισμένη τη λύπη στα στα μάτια του, ο πρόεδρος Γιάννης Καλοφωλιάς παρουσίασε τον απολογισμό των δράσεων του 2014, με σημαντικότερη τη συμμετοχή του Συλλόγου στον τηλεμαραθώνιο για την υποστήριξη των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος, από την αρχή της ίδρυσής του έχει καθιερώσει τη βράβευση μαθητών, παιδιά των μελών, που αριστεύουν κατά την αποφοίτησή τους από το γυμνάσιο και την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. Αυτή τη χρονιά, βραβεύτηκε ο Ευάγγελος Μακρόπουλος για την εισαγωγή του στη Σχολή Μηχανικών της ΑΕΝ/Ασπροπύργου. Το αναμνηστικό του Συλλόγου μαζί με το συμβολικό ποσό των 150€ παρέλαβε ο πατέρας του φοιτητή, Άγγελος Μακρόπουλος.

Επιπλέον, ο Σύλλογος αποφάσισε και να ενισχύσει και φέτος τον Σύλλογο Κατ’ Οίκον Νοσηλείας Σύρου με το ποσό των 200€, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για το μεγάλο κοινωνικό έργο τους.

Τέλος, αναλογιζόμενος τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος Εθελοντική Αιμοδοσία Σύρου, προσέφερε στο Σωματείο το συμβολικό ποσό των 100€, τα οποία παρέλαβε ο πρόεδρος, π. Αντώνιος Βουτσίνος.

Πηγή: Εφημερίδα “Κοινή Γνώμη”

Comments are closed.